Këngëtarja Jehona Sopi festoi dje ditëlindjen.

Ndonëse në kushte të pandemisë, një festë nuk mbeti pa u organizuar.

Në në prej lokaleve pranë zonës ku banon, këngëtarja bëri bashkë një varg fytyrash publike.

Ndonëse është e vështirë të mbledhësh kolege, Jehona ia doli.

Leonora Jakupi, Nora Istrefi, Sellma Kasumoviq, Anita dhe Lola Haradinaj ishin vetëm disa prej të famshmeve që morën pjesë në eventin e mbrëmshëm, nga ku, fotografitë e videot në rrjete sociale ishin me bollëk.

https://www.instagram.com/p/CGcMqyBAkOU/?utm_source=ig_embed

Edhe 100 për Jehonën!