Investimet në infrastrukturën rrugore i kanë çelë dërën dhe interesimeve nga Gjermania, bën të ditur kryetari i komunës së Tearcës, Isen Asani.

“Në rrjedhë është realizimi i një projekti të një investitori gjerman AGO -GRUP që ne si komunë kemi ndarë shtatë hektarë tokë për vendosjen e paneleve për shfrytëzimin e energjisë diellore dhe prodhimin e paneleve”, thotë kryetari i komunës së Tearcës Isen Asani duke theksuar se kushtet e volitshme që ofron komuna kanë nxitur shtrirjen e veprimtarisë ekonomike më shumë se 400 kompani.

ISEN ASANIKOMUNA E TEARCËS NJOFTON QYTETARËT RRETH REALIZIMIT TË MË SHUMË PROJEKTEVE

Publiée par Bashke.tv sur Dimanche 23 juin 2019