Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi i uroi besimtarët myslimanë me rastin e festës së të Kurban Bajramit, duke u dëshiruar shumë shëndet, lumturi dhe mbarësi.

“Kurban Bajrami është festë e sakrificës, solidaritetit dhe respektit, e që janë vlera me të çmuara të shoqërisë sonë, andaj uroj që mirësia, solidariteti dhe paqja të jenë përcjellëse e motivuese për një jetë më të mirë për të gjithë ju dhe familjet tuaja”, thuhet në telegram urimin e kryetarit të PDSH-së, Menduh Thaçi.