Samsung në vitin 2019 planifikon të investojë fuqishëm në televizorë inteligjentë.

Televizorët e ardhshëm të kompanisë koreane do të jenë me opsionin për tu lidhur me kompjuterin, laptopin dhe smartfonin.

Përmes “Remote Access” këta televizorë do të lidhen në distancë përmes një rrjeti IP apo përmes Wi-Fi.
Kjo do të jetë mundësi perfekt për ata që i duan lojërat në telefonë ngase lojën mund ta zhvillojnë në ekrane gjigante.