Një tërmet i fortë sonte ka dridhur Shkupin,rreth orës 03:55 minuta, i cili zgjati pothuaj 20 sekonda.

Epiqendra e tërmetit mësohet se ishte 9km në veri të Durrësit dhe 33km në perëndim të Tiranës.