Nuk raportohet për të lënduar
Nuk raportohet për të lënduar

Një tërmet me magnitudë 4,5 ka goditur pranë një termocentrali bërthamor iranian.

Dridhja e fuqishme u godit 17 kilometra në jug-juglindje të Borazjan.

Nuk ka raporte për vdekje apo të lënduar si dhe statusi i dëmtimit të termocentralit bërthamor.