Një tepërmet 5.4 ballësh ka tronditur kryeqytetin pak minuta më parë duke krijuar panik tek qytetarët.

Tërmeti ka qenë i shkallës 6. Ndërkohë që është ndier edhe në Durrës, Laç, krujë dhe Burrel.

Tërmeti e ka patur epiqendër 10 kilometra kilometra nga Burreli.