Kryeministri Edi Rama po zhvillon një takim me ambasadorët në Pallatin e Brigadave.

“Përgëzoj me zemër për punën që është bërë nga skuadrat e vendeve të huaja. Pati një reagim të menjëhershëm nga kryeministrat
e vendeve të tjera. E jashtëzakonshme të shohësh njerëz që vijnë nga pjesë të ndryshme të Evropës.

Papa Françesku i kishte shprehur emocionet e tij në një mënyrë të mrekullueshme. Izraeli, i jashtëzakonshëm, na erdhi akoma pa e kërkuar. U kam shkruar të gjithë udhëheqësve një letër dhe u kam kërkuar ndihmë. I kam shkruar kryeministrit Johnson dhe i kam kërkuar ndihmë. I kam kërkuar ndihmë kryeministrit të Japonisë, Suedisë dhe Zelandës së Re.

Gjysma e njerëzve nuk flenë në Tiranë,flenë në rrethina”, tha ai.

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/689247974934664/