Mbrëmë pas mesnate rreth orës 01.00, në Stacionin policorë Tetovë, 31-vjeçari A.E. nga Tetova, ka denoncuar se nga shtëpia është larguar babai i tij 61-vjeçari A.T. pas një mosmarrveshtje familjare.

Meren të gjitha masat dhe aktivitetet për gjetjen e personit të humbur.