Bëhet fjalë për super talentin Taulant Ibraimi .Ai është vetëm 17 vjeç dhe një karrierë e madhe e pret përpara në këtë sport kryesorë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës përcjellë TetovaSot.

Por e veçanta e gjithë kësaj historie për këtë të ri është fakti se Taulanti ka nisur në shkollën e basketbollit , pikërisht aty ku ka nisur edhe më i madhi i historisë së këtij sporti Michel Jordan.

Ibraihimi është pjesë e reprezancionit të Maqedonisë në grupmoshat e reja.Ai ka performanca të shkëlqyera, një fizik të jashtëzakonshëm dhe një gjatësi prej 1.90 dhe një shënues perfekt nga distanca .
Taulant Ibraimi 17 vjeç nga Tetova ka nisur tashmë ëndrrën e tij për NBA në SHBA që tregon se ai është përpara një lavdie në këtë sport kaq atraktiv .