Dje rreth orës 18 e 30 minuta, 34-vjeçari Xh.Z. nga Tetova, i punësuar në një bastore sportive, me lokacion në udhëkryqin në mesë të rrugëve ,,J.N.A.,, dhe ,,Jane Sandanski,, në Tetovë, ka qenë i sulmuar fizikisht nga dy persona, prej të cilëve njërin e ka njohur, të njëjtit në ndërmjet kohë, kanë dëmtuar edhe një televizorë në objekt, dhe më pas me shpejtësi e kanë lëshuar vendin.

Merren të gjitha masat dhe aktivitetet për zbardhjen e plotë të rastit.