Shoqata e Botuesve Shqiptarë në Maqedoninë e Veriut, prej 23 deri më 27 tetor 2019, në Pallatin e Kulturës në Tetovë, organizon Panairin e librit shqip TETOVA 2019”.

Hapja solemne e panairit të librit do të bëhet më 23 tetor (e mërkurë), me fillim në ora 14. 00 . Mysafire nderi, Prof. Dr Elena Kocaqi, historiane dhe autore e shumë librave nga Republika e Shqipërisë.