Nxënës të klasave të nënta të shkollave fillore Kikish, Liria dhe Bratstvo-Migjeni në Tetovë, kanë dale sot në protesta në qendër te qytetit. Nxënësit protestojnë kundër ndotjes enorme të ajrit.

Nxënësit fillimisht u mblodhën në qendër të qytetit, ndërsa më pas u nisën drejtë Komunës për të shpreh revoltën e tyre, kundër siç shprehen ata ndotjes enorme të ajrit e cila rrezikon shëndetin e tyre.