Njëzet minuta para mesnate në Stacionin Policor në Aerodrom, 53 vjeçari M.K. nga Tetova ka lajmëruar se ditën e njëjtë rreth orës 23 para kazinos në qendrën tregtare ‘Shkupjania’ fizikisht është sulmuar nga disa persona të panjohur

Nga sulmi, M.K. me lëndime është dërguar në Spitalin e përgjithshëm të qytetit “Shën Naum Ohri” ku iu është dhënë ndihmë mjekësore.

Po ndërmerren masa për gjetjen e kryerësve dhe zbardhjen e tërësishme të rastit.

Artikulli paraprakKreu i Akademisë së Shkencave të Maqedonisë, Marrëveshja me Greqinë, kompromis i mirë
Artikulli tjetër“Komitët” kërcënojnë: Do t’ju gjejmë e do t’ua bëjmë më zi sesa në “librat e historisë”!