Policia e Tetovës gjatë ditës së sotme ka marrë në pyetje kryetarin e Forumit Rinor të Lëvizjes Besa, Liridon Useini.

Arsyeja e thirrjes në polici për Useinin kanë qenë grafitet e shkruajtura nepër disa qytete të vendit kundër BDI-së. Nga Lëvizja Besa thonë se nuk janë të befasuar për presionin që mundohet të bëjë pushteti ndaj aktivistëve dhe funksionarëve të vet.