Sot në sheshin “Iliria” në Tetovë mbahet protestë kundër bixhozit që e organizon Lëvizja Anti-bixhoz.

E pranishme në protestën e sotme është edhe kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi si dhe krerët e bashkësive fetare në Tetovë. Qytetarët protestojë kundër kazionve dhe bastoreve të shumta në qytet.