Ka shumë vite në skenë por freskinë po arrin që ta ruaj ende.
Bëhet fjalë për këngëtaren e njohur shqiptare, Teuta Selimi e cila së fundi ka publikuar një imazh të ri në llogarinë e saj në “Instagram”.

Me veshje farmerke dhe bluzë të thjeshtë ngjyrë hiri, Teuta dukej shumë në formë dhe e bukur.
Ndryshe, me këtë pamje vështirë që Teuta ua lëshon rrugën këngëtareve të reja.