Teuta Selimi mbetet një nga këngëtaret më të pëlqyera.
Ajo krahas karrierës artistike muzikore, komentohet tej mase edhe për jetën e shëtitjet që bën.

Së fundmi ajo ka ndaluar në Itali, gjegjësisht në qytetin e Venezia-s nga edhe ka postuar nga fotografi.

Në një fustan elegant, ajo duket që po shijon bukuritë e qytetit të dashurisë, teksa shihet në një anije që shërbejnë për turistë, e që nuk kushton dhe aq lirë.