Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, gjatë vizitës së tij në Shtetet e Bashkuara, ka bërë të ditur se do të takohet me Sekretarin amerikan, Mike Pompeo, këshilltarin amerikan për Siguri Kombëtare, John Bolton dhe me ish Presidentin amerikan, George Bush.

Thaçi ka thënë se me partnerët amerikanë do të bisedojë rreth arritjes së një marrëveshje përfundimtare me Serbinë, e cila sipas tij do t’i mundësonte Kosovës një ulëse në Kombet e Bashkuara, anëtarësim në NATO dhe Bashkim Europian.

Këtu mund ta lexoni shkrimin e plotë që Presidenti i vendit e ka postuar në faqen e tij zyrtare të Twitter.