Presidenti Hashim Thaçi ka publikuar në Facebook një fotografi me homologun amerikan, Donald Trump, dhe dy zonjat e para të dy shteteve.

“Zoti i bekoftë Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe miqësinë e përjetshme ndërmjet popujve tanë”, ka shkruar në Facebook ai.

Thaçi po qëndron në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në kuadër të kuadër të javës së Asamblesë së Pëgjitshme të Kombeve të Bashkuara.