Me rastin e 106-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë dhe Ditës së Flamurit, kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi i uron të gjithë shqiptarëve kudo që janë gëzuar Ditën e Flamurit.

“Sot me respekt të veçantë përkujtojmë Ditën e Flamurit dhe të gjithë ata që me sakrificën e tyre bartën te ne idenë për të qenë të lirë dhe krenarë, andaj 28 Nëntori mbetet simbol i qëndresës dhe vendosmërisë së popullit shqiptar”, thotë në urimin e tij Thaçi duke shtuar se të gjithë së bashku të vazhdojmë në këtë rrugëtim drejt realizimit të aspiratave tona të përbashkëta.