Tifozët kanë zgjedhur formacionin më të mirë në histori të Premierligës.

Sa herë që formohen formacione të kombinuara, gjithmonë dhurojnë detaje interesante, edhe pse në realitet duken të pamundura për t’u finalizuar.

Këtë herë, ‘SportBible’ me votat e tifozëve ka zgjedhur formacionin më të mirë në histori të Premierligës, përcjell ‘lajmi.net’.

Ky formacion dominohet nga Manchester United, me shtatë lojtar.

Arsenal në këtë formacion ka dy lojtarë, ndërsa Chelsea dhe Liverpool me nga një lojtar.