Dita e sotme ka shënuar temperatura të ulta dhe erë të fortë në gjithë vendin.

Pak minuta më parë në Durrës është rrëzuar një palmë ndërsa në Tiranë ka rënë pema e vendosur në sheshin Skënderbe me rastin e festave të fundvitit.

Fatmirësisht nuk raportohet të ketë të lënduar.

https://www.instagram.com/p/B68StjQnVJg/?utm_source=ig_embed