Avokati Aleksandar Tortevski në debatin Click Plus në Tv21 ka thënë se shumë lehtë mund të shihet se si janë zbrazur llogaritë e Gruevskit dhe kush ka tërhequr para nga llogaritë e tij, ndërkohë që ka thënë se për këtë mund të gjendet shumë lehtë fajtori pasi që ka shumë dëshmi.