Ka shkuar në dy numri i viktimave si pasojë e aksidentit në Cërrik.

Aksidenti ndodhi pasi një nga mjetet është përpjekur të evitojë një karrocë dhe është përplasur me një mjet tjetër i cili po vinte me shpejtësi.
Ndërkohë edhe gomari i cili tërhiqte karrocën ka ngordhur.