Transformimi i Fifit më në fund ndodhi.
Pas disa tentativave të ndryshme, këngëtarja humbi 25 kilogramë përmes 35 seancave tek Shkenda Dubova.

E pas këtij suksesi të përbashkët, Dubova ka bërë një falënderim publik në rrjete sociale.

Ajo ka ndarë pamjet e peshimit para fillimit të trajtimit kur Fifi ishte 94 kilogramë dhe në fund të ciklit me një peshë totale 69 kilogramë.

Mirënjohja nuk ka munguar as nga këngëtarja e njohur e cila është shprehur:

“Faleminderit nga zemra @shkendadubova qe me bere te luftoj kunder kilogrameve”

https://www.instagram.com/p/CFKpMMggKnD/?utm_source=ig_embed