Ish-pjesëtari i sigurimit të Parlamentit, Feta Alimi, ndonëse brenda këtyre ditëve pritet ti jap fjalët përfundimtare në rastin “27 prilli”, të hënën është shprehur se nuk ka shumë fjalë për të thënë, për shkak se vlerëson se padrejtësisht gjendet në këtë aktakuzë. “Avokati me siguri do të flas më tepër në fjalët përfundimtare. Unë do të flas, por jo shumë. Akuzat ndaj meje janë të pabaza”, thotë Alimi. Sipas dispozitave të aktakuzës, Feta Alimi, akuzohet se Goran Gjoshevski-Levit, (shef i sigurimit të ish-kryeparlamentarit Trajko Veljanovkit) po ashtu i akuzuar në këtë procesit, ia ka dhënë çelësin e dyerve kryesore të Parlamentit, për të cilën Alimi, thotë se fare nuk është hapur.

Në ndërkohë, ata që i hapën dyert dhe e drejtuan turmën e huliganëve brenda Parlamentit, si deputeti Krsto Mukovski, tashmë janë amnistuar. Gjithashtu, dilemë vazhdon të mbetet se e deputetit Ziadin Sela, po “amnistohen” dhe arrijnë të ikin, ndërkohë ndihmësi (personi që ia shpëtoj jetën), Feta Alimi, vazhdon të gjykohet për prishje të rendit kushtetues. Ish-pjesëtari i sigurimit të Parlamentit, Feta Alimi, ndonëse brenda këtyre ditëve pritet ti jap fjalët përfundimtare në rastin “27 prilli”, të hënën është shprehur se nuk ka shumë fjalë për të thënë, për shkak se vlerëson se padrejtësisht gjendet në këtë aktakuzë.

“Avokati me siguri do të flas më tepër në fjalët përfundimtare. Unë do të flas, por jo shumë. Akuzat ndaj meje janë të pabaza”, thotë Alimi. Sipas dispozitave të aktakuzës, Feta Alimi, akuzohet se Goran Gjoshevski-Levit, (shef i sigurimit të ish-kryeparlamentarit Trajko Veljanovkit) po ashtu i akuzuar në këtë procesit, ia ka dhënë çelësin e dyerve kryesore të Parlamentit, për të cilën Alimi, thotë se fare nuk është hapur, raporton gazeta KOHA.

Në ndërkohë, ata që i hapën dyert dhe e drejtuan turmën e huliganëve brenda Parlamentit, si deputeti Krsto Mukovski, tashmë janë amnistuar. Gjithashtu, dilemë vazhdon të mbetet se e deputetit Ziadin Sela, po “amnistohen” dhe arrijnë të ikin, ndërkohë ndihmësi (personi që ia shpëtoj jetën), Feta Alimi, vazhdon të gjykohet për prishje të rendit kushtetues.