Këngëtari i ri dhe i talentuar Trim Jetullahu ka sjellë këngën e re “Pa Mu”.

Kënga është me videoklip. Teksti dhe melodia e këngës janë bërë nga vet këngëtari.

Projekti i tij i fundit ishte ‘La La’ që u pëlqye nga publiku.