U.S. President Donald Trump speaks as he meets with sheriffs from across the country on the South Lawn of the White House in Washington, U.S., September 26, 2019. REUTERS/Erin Scott - RC14407BF7D0

Presidenti i SHBA-së Donald Trump tha sot se ai mund të jetë i gatshëm të dëshmojë në hetimin e tërheqjes, megjithëse shtoi se nuk ka bërë asgjë të keqe dhe se demokratët që po kryejnë hetimin në Dhomën e Përfaqësuesve nuk e thirrën publikisht për të dëshmuar.

“Ndërsa unë nuk kam bërë asgjë të keqe dhe nuk dua t’i jap besueshmëri këtij procesi pa e verifikuar, më pëlqen ideja për ta mbajtur Kongresin të fokusuar. Unë mendoj fuqishëm për këtë”, shkruan Trump në Twitter.