Biznesmeni Sead Koçani bashkë me Vasilije Aviroviq dhe Safet Vatiq si të akuzuar në lëndën “Trust” të Prokurorisë speciale publike më 3 korrik në gjykatën penale do të duhet të dëgjojnë 10 bomba të reja të PSP-së.

Nga PSP për “Makfaks” kanë konfirmuar se bëhet fjalë për 10 materiale të pa publikuara që janë gjetur derisa ka zgjatur procedura gjyqësore.

Koçan dhe të akuzuar tjerë janë deklaruar se nuk ndjehen fajtorë.

Artikulli paraprak“Pashë tre disqe fluturues, ishin UFO”, rrëfimi i teknikut nga Elbasani
Artikulli tjetërDW: Gjermania përpiqet të bindë Francën për Shqipërinë