Ka shkuar i nxehti, por asesi pozat seksi të femrave të estradës shqiptare.

Altuna Sejdiu ka publikuar fotografi shumë seksi në Instagram, e mbuluar vetëm me peshqir.

Fotografitë u realizuan në studio në Ilinois të Chicagos.
Tuna njihet për fotografitë eksplicite dhe veprimet e pa censuruara, por viteve të fundit artistja ka ndaluar së ekspozuari aq shumë vetën.