Tuna nuk po ndahet asnjë moment nga djali i saj.

Këngëtarja e njohur shqiptare, Tuna Sejdi, e ka dëshmuar shumë herë që është tejet e lidhur me djalin e saj Tianin.

Ajo së fundmi e ka marrë me vete edhe në qendër estetike dhe këtë e ka bërë të ditur nëpërmjet një postimi në Instagram.

Këngëtarja aktualisht ndodhet në Chicago së bashku me djalin por dyshen duket se nuk po i shoqëron Patrisi.

Së fundmi ka pasur zëra për krizë në lidhjen e tyre dhe nuk dihet nëse i kanë rregulluar ende raportet.