Tuna dhe Patris Berisha janë çift shumë i komentuar në shtyp.
Edhe pse mundohen që jetën private ta mbajnë larg vëmendjes së medieve, jo në çdo rast ia dalin kësaj, shkruan lajmi.net.

Së fundi, Patrisi ka udhëtuar në Japoni, ku po merret me disa angazhime në profesion, por Tuna menjëherë ka filluar ta ndjejë mungesën e tij.

Në rrjete sociale, këngëtarja ka postuar një fotografi të tij nga vendi ku po qëndron, ku shkruan “Më mungon”.

Kujtojmë që Tuna dhe Patrisi janë prindër të një djali, të cilin e pagëzuan Tian.