Këngëtarja Tuna është kthyer fuqishëm në tregun muzikor shqiptar.

Këngëtarja Tuna Sejdi për një kohë të gjatë ka qenë e angazhuar në familje, duke u larguar nga rrjetet sociale dhe projektet e reja muzikore, shkruan lajmi.net.

Mirëpo tani është rikthyer fuqishëm në të dyja dhe së fundmi e ka realizuar një fotosesion dhe me njërën prej fotografive sapo e dëshmoj se nuk e ka harruar zakonin e vjetër.

Tuna në këtë foto shfaqet duke prekur me dorë pjesën intime të cilës dikur i ka kushtuar edhe këngë.