Çudia në Turqi, një votuese është 165 vjeçe!
Partitë politike në Turqi po bëjnë të pamundurën që të bindin njerëzit për tu dhënë votën. Por, në listën zgjedhore janë vënë re disa çudira.

Aty u renditën disa votues mbi 100 vjeç, ku mosha e një gruaje ishte 165 vjeçe.

Zbulimi u bë përpara zgjedhjeve lokale që do të mbahen në mars, në të cilën Partia AK e Presidentit Erdogan mund të përballet me sfidën më të vështirë politike në vite.

Turqia është përballur me stacionin ekonomik, muajt e fundit dhe vlera e monedhës së saj është dukshëm më e ulët se sa ishte një vit më parë. Kjo ka çuar në spekulime se AKP dominuese mund të humbasë disa qytete kryesore, përfshirë kryeqytetin, Ankaranë.
Partitë e opozitës tani thonë se listat e zgjedhësve po manipulohen.