Rrjeti social ‘Twitter’ ka rënë nga sistemi që nga ora 3 e pasdites, sipas platformës ‘Down Detector’.

Përveç në Evropë, për probleme në qasjen në uebfaqe janë raportuar edhe nga Kosova.

Problemi besohet të ketë ndodhur një orë më parë dhe ende po vazhdon të paraqitet tek përdoruesit e ‘Twitter’.

Rrjeti social nuk ka dhënë ndonjë deklaratë sqaruese në blogun zyrtar të tyre në lidhje me problemin e shfaqur.