logo twitter

Rrjeti social, Twitter sot feston ditëlindjen e 15-të

Pikërisht me këtë datë në vitin 2006 në San Francisko të ShBA-ve u lansua Twitter.

Ky rrjet social ka të punësuar 4600 persona dhe mbi 330 milionë përdorues në muaj.

Pronari i saj vazhdon të mbetet Jack Dorsey, që ishte njëri nga themeluesit.