Një mësuese anglishteje, të cilës iu zbuluan marrëdhëniet seksuale që kishte kryer me nxënësit, shumë më të vegjël se vetja, është dënuar me 15 vite burg.

Mësuesja Ashley Pruiit, që është nënë me fëmijë u dërgua në burgun e Blount mëngjesin e së hënës pasi Gjykata e Apelit Penal hodhi poshtë kërkesën për ridëgjim.

Ashley kishte përfunduar në pranga në vitin 2014 dhe gjykata provoi akzuat për akt seksual me një prej nxënësve të saj, por dhe shpërndarje pornografie.

Ajo punonte si mësuese prej 6 vitesh, por Pruitt kishte zakonin e keq që pasi kryente marëdhënie me nxënësit adoleshentë, iu dërgonte atyre edhe foto të vetat nudo. Mbi të rëndon edhe një akuzë e re, për kryerjen e seksit oral me një student 19-vjeçar në makinë.

Sipas policisë, ishte mësuesja që i shkruante studentëve të saj se ajo donte që t’u merrte virgjërinë dhe pas kësaj kryenin marëdhënie në makinën e saj.