Ueb faqja zyrtare e presidentit të ri të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, tashmë është në përpunim e sipër, por me të shikuar ueb faqen zyrtare të presidentit ajo tashmë është në tre gjuhë, në gjuhën maqedonase, në gjuhën shqipe dhe në gjuhën angleze.