Komisioni Disiplinor i UEFA-s, ka nisur procedurat ndaj Kombëtares së Rumanisë, tifozët e së cilës në ndeshjen kundër Serbisë që patën në kuadër të Ligës së Kombeve bënë thirrje rasicte.

Tifozët rumunë në këtë ndeshje janë dëgjuar duke thirrur “Kosova është Serbi”.

Përveç kësaj ata kanë përdorur fyerje për fqinjët hungarezë si dhe kanë varë afshie se migrantët janë të lidhur me terrorizmin.

UEFA vendimin për rastin që ka nisur ndaj tifozëve rumunë, do ta marrë më 25 tetor.