Përfaqësuesja e Maqedonisë së Veritu në futboll shënoi fitore (2-0) ndaj Letonisë, ndërsa njëri prej golave në këtë përballje, ishte më i miri në zgjedhjen e UEFA-s.

Enis Bardhi konfirmoi fitoren , duke shënuar golin e dytë me një goditje precize nga distanca.

UEFA njohu menjëherë kualitetin dhe e radhiti në mesin e golave më të mirë në kuadër të javës së 5 dhe 6 të eliminatoreve për Evropianin e vitit 2020.