Remzie Osmani ka publikuar edhe një këngë të re.Në prag të festave të fundvitit, artistët tanë janë mobilizuar për të sjellë shumë projekte muzikore.

Një prej tyre që është shumë aktive në këtë periudhë është Remzie Osmani, e cila ka publikuar edhe një këngë të re.

“Unikate je moj bukuri”, titullohet kënga e fundit e Remzies, e cila vjen plot ritëm dhe e kënduar me zë të veçantë si çdo herë.

“Unikate je moj bukuri” është me trekst të Hyrie Mani Mustafës, orkestrimin e bëri Habibi dhe Sabriu, kurse producent është Bujar Avdimetaj.

https://www.instagram.com/p/CHAMg4mDqRL/?utm_source=ig_embed