Unioni Studentëve Shqiptar-UNSH dhe antarët e kësaj organizate,nuk respektojë dhe nderojnë himnin kombëtar shqiptarë, përcjellë Koha.

Përderisa kjo organizatë thirret në emër të rinisë shqiptare në Maqedoninë e Veriut,ata në promovimin e djeshëm të tyre,të mbajtur në sallën e konferencave në hotel “Bushi” vërehet qartë se si ata përdhosin dhe tallen me himnin kombëtar shqiptarë dhe nuk ngrihen në këmbë.

Nëse thirreni në emër të kombit,me këtë vepër të shëmtuar,ju e vini në dilemë të gjithë opinion e gjerë,se për kë punoni dhe çfarë qëllimi keni me popullin shqiptarë,kryesisht rininë shqiptare në Maqedoninë e Veriut.(koha.mk)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2393377474320529&id=1409734096018210