Të punësuarit në Ndërmarrjen Publike “Parqe dhe gjelbërime” kanë zgjedhur një mënyrë interesante dhe të veçantë për të uruar drejtorin e tyre Ardijan Muça për ditëlindje. Ata përmes një video incizimi kanë theksuar në pika të shkurtra aktivitetet e realizuara në këtë fushë me ardhjen e drejtorit Muça në krye të kësaj ndërmarrje.

https://www.youtube.com/watch?v=i6DqFTLGqsw&feature=youtu.be