Kryetari i Qeverisë, Oliver Spasovski, me rastin e festës fetare Uji i Bekuar, dërgoi mesazh urimi deri te z.z. Stefani, kryepeshkopi i Kishës Ortodokse Maqedonase – Kryepeshkopata e Ohrit, priftërisë së KOM-AO dhe të gjithë besimtarëve ortodoksë në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

“Optimizmi dhe dëshira me të cilën është plotësuar porosia për feston Uji i Bekuar le të jetë nxitje që vazhdimisht ta kultivojmë synimin për vepra të mira si kontribut për secilin nga ne për për një të ardhme më të mirë të përbashkët të cilën do ta realizojmë me vullnet të mirë për tejkalimin e të gjitha sfidave që përballemi në planin personal dhe kolektiv”, theksohet në letrën me urime të kryeministrit Spapovski me rastin e festës.