Vajza përlot shikuesit me ilahin kushtuar Elvis Naçit.

Këtë javë i ftuar në emisionin n’Kosovë Show, tek Shpetim Desku është hoxha , Elvis Naci.

Hoxhë Elvisi për herë të parë i ka publikuar shumë gjëra nga jeta e tij e përditshme.

Elvis Naçi është një ndër hoxhallarët më të njohur dhe më të dashur shqiptar.

Ndëgjone nga minuta 1:5