Sot  do të zhvillohet një garë mjaft interesante në San Marino, në kuadër të Moto Grand Prix.

San Marino do të jetë nikoqirja e Grand Prixit të radhës, ku pilotët si Marc Marquez, Quartararo e Rossi synojnë suksesin.

Në mëngjesin e së dielës, pilotët kanë testuar pistën, para garës së madhe finale.

Ishin dyshja Marc Marquez dhe Valentino Rossi ata që kanë dhuruar spektakël në këto teste, duke ngritur publikun në këmbë.

Ata kanë parakaluar njëri tjetrin në dy kthesa radhazi, në xhiron e dytë, nga kthesa 11-14, duke testuar limitet e motoçikletave dhe aftësive të tyre.

Shikoni videon më poshtë.