Sekretari shtetëror në Ministrinë e Kulturës, Valmir Aziri, nga Malësia e Tetovës në Vicë, nga fshati ku ishte vendosur selia dhe veproi ish Shtabi i Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, bëri të ditur rezultatet për zgjedhjet në Forumin Rinor të BDI-së, ku me vota dhe garë demokratike, u zgjodh në krye të rinisë së kësaj partie, z. Bashkim Memeti.

Në Vicë, aty ku filloi gjithçka 19 vite me herët, sot përkujtuam momentet e lavdishme të historisë tonë, por edhe folëm për ardhmërinë dhe sfidat e gjeneratave të reja, ka shkruar z. Aziri në fb.

Ja postimi i plotë i z. Aziri në fb:
Në Vicë, aty ku filloi gjithçka 19 vite me herët, sot përkujtuam momentet e lavdishme të historisë tonë, por edhe folëm për ardhmërinë dhe sfidat e gjeneratave të reja.
Bashkim Memeti u zgjodh kryetar i KV të f. Vicë.
URAGANI BLU I KA RRËNJËT E THELLA 👊