Ivanka Vasilevska nga Komiteti Ekzekutiv i VMRO-DPMNE-së për “Kanal5” tha se situata është e qartë dhe se deputetët e VMRO-DPMNE-së do të votojnë kundër ndryshimeve kushtetuese.

“VMRO-DPMNE vetëm se më ka deklaruar se, grupi parlamentar do të jetë kompakt dhe do të votojë. Kishim kohë të mjaftueshme për të shpjeguar se pse jemi kundër. Deputetët ndjekin vullnetin e qytetarëve dhe shpresojmë se së shpejti do të kemi zgjedhje të parakohshme dhe se do të kemi një qeveri legjitime që do të shohë se ku jemi në kontestin me Greqinë”, tha Vasilevska.