Komisioni për financim dhe buxhet i Kuvendit sot e vazhdon debatin për Propozim- ndryshimet dhe plotësimet e Buxhetit.

Anëtarët e Komisionit ditën e katërt do të debatojnë për rebalancin e Buxhetit.

Në Kuvend sot seanca do të mbajnë Komisionet për kulturë dhe punë dhe politikë sociale.

Artikulli paraprakOsmani për vizitë në Athinë, në Shkup do të kthehet me fluturimin e parë nga Athina në Shkup
Artikulli tjetërZaev udhëton drejt Shqipërisë, Netanjahu anuloi ardhjen pasi vdes një ministër izraelit!